Szolgáltatásaink

 • Notebook szerviz

  Bevizsgálás, bővítés, javítás, tisztítás
  szoftveres javítás, vírusirtás
  A hiba analizálása után árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén a bevizsgálás díjmentes, csak az árajánlatban szereplő javítási költséget kell megfizetni.
  Betörött a kijelző? Semmi gond, mi kicseréljük kedvező áron!
  Új vagy akár bontott kijelzők szinte bármilyen típushoz!

  Vállaljuk bármely típus átvizsgálását, szervizelését, javítását. (Asus, Dell, Fujitsu IBM – Lenovo, HP, Toshiba, Acer, Packard Bell, stb)

  Akkumulátorok beszerzése szinte bármilyen típushoz rövid határidővel (Eredeti vagy utángyártott notebook akkumulátorok kedvező áron, típusonként rendelésre)

 • Számítógép szerviz

  Bevizsgálás, bővítés, javítás, tisztítás
  szoftveres javítás, vírusirtás

 • Adatmentés

  Bármilyen adathordozóra
  Bevizsgálás, analizálás után árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén a bevizsgálás díján felül az árajánlatban szereplő adatmentés költségét kell megfizetni

 • Hálózatépítés

1Mbit-től 10Gbit sávszélességig vállaljuk vezetékes réz alapú vagy optikai hálózatának tervezését, kivitelezését, karbantartását és üzemeltetését.
Ha nem elégedett a jelenlegi hálózati teljesítményével, vállaljuk a meglévő hálózat hibáinak felderítését, javítását, új gerincvezetékek kialakítását.

Amennyiben elege van a vezetékes eszközök helyhez kötöttségéből, vagy a vezetékek telepítésével járó kellemetlenségekből, építesse velünk vezeték nélküli hálózatát. Munkatársaink akár több szintes családi házakban is képesek 100%-os vezeték nélküli lefedettséget biztosítani, az Ön kényelme érdekében. Keresse munkatársunkat a meglévő vagy új vezeték nélküli hálózatának építése ügyében.

 • Microsoft szerverek és szoftverek karbantartása, telepítése

 • Monitor szerviz

  Bármilyen típusú TFT monitorok, CRT (képcsöves) monitorok bevizsgálása, javítása. A hiba analizálása után árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén a bevizsgálás díjmentes, csak az árajánlatban szereplő javítási költséget kell megfizetni.